Lista firmelor din Romania, Servicii,
Calendar Evenimente, Anunturi online

0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Search

Search:
| |
Listings Found: 13
Featured
Comunicatele de presa sunt destinate companiilor, institutiilor, reprezentantilor mass-media, firmelor de PR si tuturor celor care vor sa fie informati. Adugati comunicatele de presa pentru a aduce la cunostinta ultimele informatii despre dvs.
http://newpressrelease.com/ro/
(Clicks: 3; Listing added: Jul 28, 2010) Listing Details Report Broken  Listing
Va punem la dispozitie gama completa de produse de inalta calitate pentru incalzire, de la micro-centrale conventionale sau in condensatie pentru locuinta, biroul sau magazinul dvs pana la cazane pentru hoteluri, sedii de firme sau banci. Prin intermediul BONUSCARD tu esti in avantaj! Acum in 3 rate fara dobanda pentru plata cu cardul ONLINE Acceseaza http://www.bonuscard.ro/, alege-ti TIP-ul de CARD potrivit pentru tine si APLICA ACUM! pentru emiterea lui LIVRAREA ECHIPAMENTULUI SE FACE IN 48 ORE DE LA CONFIRMAREA DE CATRE BANCA A EFECTUARII PLATII. Plata instalarii se face separat, 100 % numerar dupa punerea in functiune a echipamentelor.
http://www.centrale-termice-ieftine.com.ro
(Clicks: 0; Listing added: Feb 14, 2012) Listing Details Report Broken  Listing
Firma noastra va ofera urmatoarele cursuri de calificare: I. Comert - Alimentatie publica - Turism: 1. Curs de calificare bucatar; 2. Curs de calificare vanzator; 3. Curs de calificare ospatar . ..... II. Constructii: 1. Curs de calificare fierar betonist, montator prefabricate; 2. Curs de calificare pavator; 3. Curs de calificare macaragiu; ..... III. Industrie 1. Curs de calificare masinist pod rulant; 2. Curs de calificare lacatus mecanic de intretinere si reparatii; 3. Curs de calificare frezor, rabotor, mortezor; ..... IV. Servicii 1. Curs de calificare mecanic auto; 2. Curs de calificare mecanic vulcanizator; 3. Curs de calificare tinichigiu - vopsitor auto; Durata cursurilor variaza intre 80 de ore si 740 de ore in functie de specializarea / pregatirea / calificarea pe care doriti sa o urmati. Aceste programe sunt structurate in doua parti inegale ca durata: o parte teorie si o parte practica. Acestea sunt grupele principale ale domeniilor de activitate si includ aproximativ 600 de meserii, pe care putem sa le organizam in functie de cerintele si nevoile de formare profesionala ale companiei dumneavoastra.
http://www.tehnosolution.ro
(Clicks: 0; Listing added: Dec 14, 2011) Listing Details Report Broken  Listing
Durata cursului: 01 -03 Aprilie 2011- Modul teoretic si practic ; 04 - 06 Aprilie 2011 – Studiu individual; 07 Aprilie 2011 – Examen. Taxa participare: Taxa de participare este de 900 RON / participant : Taxa include urmatoarele: - Livrarea trainingului - Materialele de curs (suport de curs, fise de lucru) - Pauzele de cafea - Masa de pranz - Taxa de examen - Certificatul de absolvire Locurile se ocupa in ordinea inscrierii si achitarii taxei. Numarul maxim de locuri -14 persoane. Informatii contact Vrinceanu Ana-Maria Asistent Manager Ira Test Consult Str Miraslau, Nr. 24 tel/fax :0213234570
http://www.iraconsult.ro
(Clicks: 0; Listing added: Mar 28, 2011) Listing Details Report Broken  Listing
Va invitam in Vergului nr. 59 - Pantelimon, sector 2, incepand cu 9 Aprilie, la inaugurarea unui nou loc de divertisment - Club de Biliard - Pool si Snooker, Rummy, Sah, Table, Ping-Pong. Distractie, Surprize, Calitate pentru timpul tau liber !
(Clicks: 0; Listing added: Mar 28, 2011) Listing Details Report Broken  Listing
De atunci si pana in prezent, Elena Morosanu a bifat premiu dupa premiu si reusita dupa reusita in plan muzical. In anul 2001 a participat in Sibiu la Galele studentesti unde a luat premiul I. In 2005 a castigat premiul pentru cea mai buna improvizatie de jazz la Icon Arts Festival. Trei ani mai tarziu, in 2008 este nominalizata la Galele Jazz-ului vocal la sectiunea: Revelatia Anului. Elena a castigat la Sibiu in anul 2009 premiul pentru cea mai buna vocalista de jazz.
(Clicks: 0; Listing added: Aug 15, 2010) Listing Details Report Broken  Listing