Lista firmelor din Romania, Servicii,
Calendar Evenimente, Anunturi online

0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Search

Search:
| |
Listings Found: 6
Activitatea principala a societatii noastre este proiectarea si executarea de instalatii electrice exterioare si interioare pentru constructii civile sau industriale. Echipa noastra de specialisti autorizati va stau la dispozitie cu o gama de servicii pentru instalatii electrice si sanitare. Obiectivul principal al companiei noastre este oferirea de servicii de inalta calitate conform cerintelor clientilor. Instalatii sanitarePopenergia s-a impus rapid in domeniu instalatiilor sanitare printr-un concept de abordare nou si eficient al proiectelor, vizand in primul rand calitatea serviciilor oferite si promtitudinea. Popenergia este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata serviciilor de instalatii sanitare si electrice din judetul Bihor.
http://www.popenergia.ro
(Clicks: 0; Listing added: Feb 6, 2012) Listing Details Report Broken  Listing
Pentru companiile interesate de externalizarea activitatilor it, RezolvIT pune la dispozitia acestora servicii it complete: consultanta, mentenanta, service, helpdesk, gazduire si promovare web. Toate serviciile sunt incluse in abonamente de externalizare ce pot fi adaptate cerintelor fiecarui client. Rezolvam orice problema aparuta la nivelul echipamentelor de retea si statiilor de lucru rapid si intr-un mod profesionist.
http://www.rezolvit.ro/
(Clicks: 0; Listing added: Dec 23, 2011) Listing Details Report Broken  Listing
DEZINSECTIE-DERATIZARE-DEZINFECTIE-IGNIFUGARE-ALPINISM UTILITAR-SPALARE COVOARE/MOCHETE.
http://www.igienaserv.ro
(Clicks: 0; Listing added: Feb 22, 2011) Listing Details Report Broken  Listing
SERVICE CALCULATOARE BUCURESTI, mentenanta calculatoare servere si retea - pentru firme Acest pachet de servicii de service it presupune interventii tehnice la sediul firmei dumneavoastra intr-un interval de 3-24 h de la contactarea echipei noastre tehnice; interventia pentru service it se realizeaza la cerere sau in baza unui contract de service calculatoare si atunci include in mod automat cel putin o inspectie tehnica lunara pentru identificarea problemelor inainte ca acestea sa apara si rezolvarea lor in cel mai scurt timp posibil.
http://www.calculator-service.ro
(Clicks: 0; Listing added: Dec 9, 2010) Listing Details Report Broken  Listing
Firma noastra ofera servicii de curatenie profesionala in apartamente, garsoniere, case si vile, dar si companii, firme, birouri si orice alt spatiu la cerere in functie de nevoile dumneavoastra. Avem o gama variata de servicii de curatenie la domiciliu si companii: . servicii de curatenie generala, . servicii de curatenie de intretinere - menajera, . servicii de curatenie dupa petreceri, . servicii de curatenie dupa renovare (servicii de curatenie dupa constructor), . spalarea si lustruirea geamurilor, curatarea covoarelor si a mochetelor etc Servicii si tarife curatenie:
http://www.mikatom.ro
(Clicks: 0; Listing added: Oct 17, 2010) Listing Details Report Broken  Listing
Old City organizeaza Student Party, cu oferte speciale la bautura, concursuri de tricouri ude si multe alte surprize. Intrarea este libera iar atmosfera si preturile pe gusturile studentilor. Oferte speciale: 1 sticla whiskey Dewar’s + 1L suc de mere – 120 RON 1 sticla whisky Dewar’s + 4 Burn – 100 RON 1 sticla vodka Finlandia + Cranberry Juice – 100 RON
http://www.oldcity-lipscani.ro
(Clicks: 4; Listing added: Apr 19, 2010) Listing Details Report Broken  Listing