Lista firmelor din Romania, Servicii,
Calendar Evenimente, Anunturi online

Stiri

Bludesing - producator de confectii

Bludesign produce halate medicale la preturi incepand cu 17...

Feb 11, 2013

Reparatii Laptop si Monitoare

Euro Service Center este service autorizat si asigura reparatie laptop...

Feb 6, 2013

Lista banci si Magazine care accepta plata cu card avantaj

S-au adaugat 2 noi categorii: Lista Bancilor din Romania si lista magazinelor online care accepta...

Nov 14, 2010

0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Evenimente

Concerte, spectacole de teatru, expozitii, etc. Toate evenimentele sunt aici.

De atunci si pana in prezent, Elena Morosanu a bifat premiu dupa premiu si reusita dupa reusita in plan muzical. In anul 2001 a participat in Sibiu la Galele studentesti unde a luat premiul I. In 2005 a castigat premiul pentru cea mai buna improvizatie de jazz la Icon Arts Festival. Trei ani mai tarziu, in 2008 este nominalizata la Galele Jazz-ului vocal la sectiunea: Revelatia Anului. Elena a castigat la Sibiu in anul 2009 premiul pentru cea mai buna vocalista de jazz.
(Clicks: 0; Listing added: Aug 15, 2010) Listing Details Report Broken  Listing
Targul va propune multe premiere pe piata muncii din Romania: • mutam conceptul de targ in online, zona de comunicare cea mai activa a acestui secol • translatam la nivel national idea de Targ de Cariera • construim punti intre ofertele de joburi si cele de formare si dezvoltare personala si profesionala organizate pana acum in targuri ofline distincte • dam participantilor 10 zile de targ, suficient pentru a alege nu doar joburi ci si diplomele necesare schimbarii in cariera Iata cateva argumente pentru participarea la acest targ: 1. Este primul targ national de cariera datorita mediului online care elimina barierele geografice. 2. Candidatii din toata tara vor avea acces la Angajatori si Formatori de top in primul targ de cariera cu adevarat novator din Romania.
http://joburi.targ-virtual.ro/#/home
(Clicks: 0; Listing added: Jan 31, 2011) Listing Details Report Broken  Listing
Va invitam in Vergului nr. 59 - Pantelimon, sector 2, incepand cu 9 Aprilie, la inaugurarea unui nou loc de divertisment - Club de Biliard - Pool si Snooker, Rummy, Sah, Table, Ping-Pong. Distractie, Surprize, Calitate pentru timpul tau liber !
(Clicks: 0; Listing added: Mar 28, 2011) Listing Details Report Broken  Listing
Durata cursului: 01 -03 Aprilie 2011- Modul teoretic si practic ; 04 - 06 Aprilie 2011 – Studiu individual; 07 Aprilie 2011 – Examen. Taxa participare: Taxa de participare este de 900 RON / participant : Taxa include urmatoarele: - Livrarea trainingului - Materialele de curs (suport de curs, fise de lucru) - Pauzele de cafea - Masa de pranz - Taxa de examen - Certificatul de absolvire Locurile se ocupa in ordinea inscrierii si achitarii taxei. Numarul maxim de locuri -14 persoane. Informatii contact Vrinceanu Ana-Maria Asistent Manager Ira Test Consult Str Miraslau, Nr. 24 tel/fax :0213234570
http://www.iraconsult.ro
(Clicks: 0; Listing added: Mar 28, 2011) Listing Details Report Broken  Listing