Lista firmelor din Romania, Servicii,
Calendar Evenimente, Anunturi online

0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Constructii, Amenajari si Mobilier

Conduraru Grup executa lucrari de hidroizolatii, termohidroizolatii si impermeabilizari in constructii civile si industriale la infrastructura, suprastructura sau reabilitare etc…
http://www.conduraru-grup.ro
(Clicks: 3; Listing added: Aug 8, 2010) Listing Details Report Broken  Listing
Activitatea principala a societatii noastre este proiectarea si executarea de instalatii electrice exterioare si interioare pentru constructii civile sau industriale. Echipa noastra de specialisti autorizati va stau la dispozitie cu o gama de servicii pentru instalatii electrice si sanitare. Obiectivul principal al companiei noastre este oferirea de servicii de inalta calitate conform cerintelor clientilor. Instalatii sanitarePopenergia s-a impus rapid in domeniu instalatiilor sanitare printr-un concept de abordare nou si eficient al proiectelor, vizand in primul rand calitatea serviciilor oferite si promtitudinea. Popenergia este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata serviciilor de instalatii sanitare si electrice din judetul Bihor.
http://www.popenergia.ro
(Clicks: 0; Listing added: Feb 6, 2012) Listing Details Report Broken  Listing
BESTPROIECT- TOTUL PENTRU CASA TA , la cele mai mici preturi, si ce cea mai buna calitate: Constructii case pe orice structura : CASE DIN ZIDARIE sau CASE DIN LEMN . Orice arhitectura: clasica, traditionala, modernista PESTE 500 PLANURI CASE . Servicii complete: PROIECTARE, CONSTRUCTII, FINISAJE, INSTALATIII, AMENAJARI, DESIGN .
http://www.bestproiect.com
(Clicks: 0; Listing added: Feb 16, 2012) Listing Details Report Broken  Listing