Lista firmelor din Romania, Servicii,
Calendar Evenimente, Anunturi online

0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Popular listings

IMPORTAM O GAMA LARGA DE PRODUSE PIROTEHNICE de o calitate superioara si le oferim spre vanzare firmelor autorizate sa le detina/foloseasca conform legislatiei in vigoare.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. focuri de artificii, decoratiuni baloane, organizari evenimente, artificii nunti, artificii, aranjamente florale, artificii evenimente, vanzare artificii, artificii tort, confetti, tunuri de confetti,confetti metalizate,confetti hartie,confetti plastic Efecte pirotehnice de interior si exterior:artificii tort,artificii sol interior,sol exterior,Cascada-Perdea de Foc; Inscrisuri Pirotehnice :Inimi,Sigle Firme,Litere si Cifre ;Jerbe Cu Confetii ;Jerbe Cu Scantei,Facle,Jeturi,Fumigene Organizare Nunta , Botez , petrecere , spectacol; Decoratiuni cu baloane;Aranjamente Florale Evenimente;Confetti / Tunuri de CONFETTI; Ornamente si Accesorii :Huse Restaurant, Covor Rosu ; Stalpisori;Petale Flori;Perdea De Lumini;
http://www.artificii.ro
(Clicks: 21; Listing added: Feb 2, 2010) Listing Details Report Broken  Listing
ICO Concerts si Modus preszint: Sambata, 12 Iunie 2010, ora 20:00, in Piata Constitutiei din Bucuresti avem parte de inca un veteran al muzicii. Elton John vine la Bucuresti pentru un concert live ce face parte din turneul mondial “SIR ELTON JOHN & BAND – World Tour 2010 LIVE”.
(Clicks: 13; Listing added: May 2, 2010) Listing Details Report Broken  Listing
Burtoni Bistro Catering este o companie care actioneaza pe palierul de servicii de catering in Bucuresti si localitatile limitrofe. Asiguram toate produsele pentru cocktail-uri, zile onomastice, nunti, botezuri etc. Organizam nunti, botezuri, alte evenimete, in salon rustic, la sediul firmei.
http://www.burtoni.ro
(Clicks: 9; Listing added: Mar 7, 2010) Listing Details Report Broken  Listing
Programul Negociatorul iti ofera avantajul special de a afla tehnici din trei zone-cheie: zona Actoriceasca, zona Programarii Neurolingvistice (NLP) si zona Tehnicilor de Vanzari si Negociere (uzuale, dar necesare).
http://www.traininguri.ro
(Clicks: 8; Listing added: Feb 8, 2010) Listing Details Report Broken  Listing
Sambata, 27 martie, incepand cu ora 22:00, reprezentantii Republicii Moldova la Eurovision 2009 si 2010, SunStroke Project, vor sustine un super concert in Old City - Lipscani Beer Garden, pe strada Lipscani, Nr.45. Pe langa renumitele: "Summer" si "In your eyes", trupa de peste Prut va interpreta si piesele "Run Away", "No Crime", care i-a consacrat atat in cadrul Eurovision dar si la "Cerbul de Aur". Intrare 15 lei.
(Clicks: 7; Listing added: Mar 26, 2010) Listing Details Report Broken  Listing
Clubul Sportiv Steaua Tenis XXI va ofera: 6 terenuri de tenis, locuri de parcare, instalatie de iluminat moderna. Urmatoarele servicii sunt disponibile: - initiere in tenis pentu copii; - initiere in tenis pentu adulti; - tenis de performanta pentru copii si junioari; - pregatire cu antrenor pentru tenis de agrement; - inchiriere echipament de tenis; - inchiriere terenuri de tenis. Pret de Inchiriere: 25 lei/ora.
(Clicks: 7; Listing added: May 2, 2010) Listing Details Report Broken  Listing