Lista firmelor din Romania, Servicii,
Calendar Evenimente, Anunturi online

0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Servicii

Oferte de servicii. Servicii pentru firme, servicii contabile, de curatenie, etc. Servicii pentru acasa.

Featured
Comunicatele de presa sunt destinate companiilor, institutiilor, reprezentantilor mass-media, firmelor de PR si tuturor celor care vor sa fie informati. Adugati comunicatele de presa pentru a aduce la cunostinta ultimele informatii despre dvs.
http://newpressrelease.com/ro/
(Clicks: 3; Listing added: Jul 28, 2010) Listing Details Report Broken  Listing
IMPORTAM O GAMA LARGA DE PRODUSE PIROTEHNICE de o calitate superioara si le oferim spre vanzare firmelor autorizate sa le detina/foloseasca conform legislatiei in vigoare.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. focuri de artificii, decoratiuni baloane, organizari evenimente, artificii nunti, artificii, aranjamente florale, artificii evenimente, vanzare artificii, artificii tort, confetti, tunuri de confetti,confetti metalizate,confetti hartie,confetti plastic Efecte pirotehnice de interior si exterior:artificii tort,artificii sol interior,sol exterior,Cascada-Perdea de Foc; Inscrisuri Pirotehnice :Inimi,Sigle Firme,Litere si Cifre ;Jerbe Cu Confetii ;Jerbe Cu Scantei,Facle,Jeturi,Fumigene Organizare Nunta , Botez , petrecere , spectacol; Decoratiuni cu baloane;Aranjamente Florale Evenimente;Confetti / Tunuri de CONFETTI; Ornamente si Accesorii :Huse Restaurant, Covor Rosu ; Stalpisori;Petale Flori;Perdea De Lumini;
http://www.artificii.ro
(Clicks: 21; Listing added: Feb 2, 2010) Listing Details Report Broken  Listing
Comandati pranzul la birou cu numai 13 Lei. Meniul zile contine Felul 1, felul 2 si o garnitura. In fiecare zi, alt meniu! Pentru a afla meniul zilei de azi, va rugam sa ne contactati!
http://www.burtoni.ro
(Clicks: 6; Listing added: Mar 7, 2010) Listing Details Report Broken  Listing
Extreme Training in colaborare cu Development Training Consulting, organizeaza in Bucuresti, cursul "Expert achizitii publice". Cursul "Expert achizitii publice" este un curs de specializare cu certificare CNFPA (Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii).
http://www.traininguri.ro
(Clicks: 5; Listing added: Apr 29, 2010) Listing Details Report Broken  Listing
Clubul Sportiv Steaua Tenis XXI va ofera: 6 terenuri de tenis, locuri de parcare, instalatie de iluminat moderna. Urmatoarele servicii sunt disponibile: - initiere in tenis pentu copii; - initiere in tenis pentu adulti; - tenis de performanta pentru copii si junioari; - pregatire cu antrenor pentru tenis de agrement; - inchiriere echipament de tenis; - inchiriere terenuri de tenis. Pret de Inchiriere: 25 lei/ora.
(Clicks: 7; Listing added: May 2, 2010) Listing Details Report Broken  Listing
fac transport cu dacia papuc diesel carosata - mobila, marfa, electronice, electrocasnice, etc. in bucuresti si 300km exterior; exclus moloz. preturi negocibile. rog si ofer seriozitate, . telefon 0764943357 sau ym : sebi_glumetu.
(Clicks: 1; Listing added: Jun 20, 2010) Listing Details Report Broken  Listing