Lista firmelor din Romania, Servicii,
Calendar Evenimente, Anunturi online

0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Conditii Utilizare

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR DE UTILIZARE A SITE-ULUI WWW.iAFACERI.COM

Prin accesarea sau folosirea oricărui conţinut sau serviciu prin WWW.iAFACERI.COM, vă daţi acordul sa respectaţi aceşti Termeni. Ne rezervăm dreptul de a schimba aceşti Termeni fără notificare, rămâne la alegerea utilizatorului de a verifica daca s-au realizat modificări.
Daca nu sunteţi de acord cu aceşti Termeni va rugam sa părăsiți imediat site-ul WWW.iAFACERI.COM

TERMENI GENERALI

WWW.iAFACERI.COM este un site cu scop informativ in care utilizatorii pot sa afle informaţii financiare si de contact despre firme din România.

TERMENI DE UTILIZARE A SITE-ULUI WWW.iAFACERI.COM

WWW.iAFACERI.COM nu își asuma nici o responsabilitate pentru informaţiile introduse de utilizatori.
WWW.iAFACERI.COM este un serviciu furnizat „ca atare” și nu garantează:

  • exactitatea informaţiilor apărute pe site și a serviciilor pe care le prestează.
  • serviciul va fi neîntrerupt, va corespunde cererilor, va fi sigur, fără erori, întotdeauna online.

CONFIDENTIALITATE

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de mail, însoţită de o copie a actului de identitate. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi pentru modificarea

PUBLICITATE

WWW.iAFACERI.COM poate desfăşura în orice moment campanii publicitare in orice sector a site-ului care nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor.

RESPONSABILITATE

WWW.iAFACERI.COM nu iși asumă nici o obligaţie pentru corectitudinea datelor oferite pe site. Utilizatorul are obligaţia de a verifica informaţiile.
Orice persoana/societate are dreptul de a se opune, pentru motive legitime la prelucrarea datelor ce o privesc si poate cere ştergerea acestora din baza de date a site-ului WWW.iAFACERI.COM printr-un email la adresa de e-mail. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială).